fbpx

Amacx Caffeine Shot 3x25mL

4,95 

Amacx Caffeine Shot vsebuje 1500 mg izvlečka gvarane, od tega 150 mg naravnega kofeina. Kofein dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti pred vadbo. Poskrbi za povišane nivoje energije in koncentracije, zaradi česar je priljubljeno prehransko dopolnilo med športniki in rekreativci. Kofein doseže vrh delovanja približno 45 do 60 minut po zaužitju, nato prične njegov učinek počasi pojenjati. Dodatek gvarane v izdelku pa zagotavlja konstanten dvig energije tudi do nekaj ur po zaužitju.

Caffeine Shot vsebuje tudi magnezij, vitamine C, B1 in B6. Vitamin C podpira energijsko presnovo in zagotavlja dodatno energijo v primeru utrujenosti. Magnezij je pomemben za vzdrževanje normalnega delovanja mišic. Vitamina B1 in B6 podpirata normalno energijsko presnovo in prispevata k zmanjšanju utrujenosti. Shoti s kofeinom so na voljo v svežem okusu mete.

Glavne značilnosti izdelka Caffeine Shot:

  • 1500 mg gvarane
  • 150 mg kofeina
  • prispeva k povečanju moči in vzdržljivosti
  • prispeva k povečanju energije in koncentracije
  • 55 mg magnezija za podporo normalne mišične funkcije
  • 80 mg vitamina C
  • dodatek vitamina B1 in B6
  • brez umetnih sladil
  • svež okus mete
  • za pred in med vadbo

primeren tudi za vegane in vegetarijance

Na zalogi

Amacx Caffeine Shot 3x25mL

4,95 

INFORMACIJE

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 € z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice. V primeru plačila po povzetju poštnina nad 50€ ni brezplačna.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

podobni izdelki

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.