fbpx

Amacx Protein Deluxe Vanilija 1kg

44,95 

Amacx Protein Deluxe je prašek za pripravo proteinskega/beljakovinskega napitka po vadbi. Sestavlja ga 3-komponentna mešanica sirotkinih beljakovin, ki jo odlikuje izredno hitra absorpcija in oskrba s hranili ter lahka prebavljivost. Mešanico sirotkinih beljakovin sestavljajo koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat sirotkinih beljakovin in hidrolizat sirotkinih beljakovin.

Izolat in hidrolizat sirotke veljata za najbolj kakovosten vir beljakovin. Odlikuje ju izredno hitra absorpcija in lahka prebavljivost. Prav tako vsebujeta zelo malo ogljikovih hidratov, maščob in sladkorja. Beljakovinsko matriko odlikuje tudi zelo kakovostna aminokislinska sestava.Protein Delux prav tako na vsebuje umetnih barvil in konzervansov, kar je še posebej pomembno, saj lahko vsi umetni dodatki sprožijo vnetje v telesu ali prebavne težave.

Glavne značilnosti izdelka Protein Delux:

  • 20 g beljakovin na odmerek
  • beljakovine podpirajo regeneracijo
  • beljakovine podpirajo vzdrževanje in rast mišične mase
  • le 2 g ogljikovih hidratov na odmerek
  • le 1,5 g maščob na odmerek
  • low carb, low fat, low sugar
  • brez umetnih barvil in konzervansov
  • odlično raztapljanje

Protein Deluxe lahko zaužijete kot regeneracijski napitek po vadbi. Priporočamo, da ga zaužijete najkasneje 30 do 45 minut po končani vadbi, sat vaše telo takrat najbolje absorbira hranila. Protein Deluxe lahko zaužijete tudi zjutraj ob zajtrku ali zvečer pred spanjem.

Amacx Protein Deluxe Vanilija 1kg

INFORMACIJE

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 EUR z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.  

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

 

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa. 

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.