fbpx

Amacx Sport Multi

24,95 

Amacx Sport Multi je izredno kakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in minerale, ki so nujno potrebni za športnike, rekreativce in splošno populacijo. Mešanica vitaminov in mineralov je posebno zasnovana za aktivno populacijo. Športniki, rekreativci in vsi fizično aktivni, ste konstantno podvrženi stresnim situacijam. Dolgotrajna in intenzivna vadba zahtevata povečano potrebo po vnosu vitaminov in mineralov. V kolikor tega ne storimo, pride do padca imunskega sistema in posledično do prehladov, viroz, ipd..

Vitamini in minerali prispevajo h krepitvi imunskega sistema, zagotavjajo dodatno energijo telesu in podpirajo proces regeneracije. Amacx Sport Multi vsebuje B-kompleks, vitamin A, C, D, E, K2, holin, inozitol in številne minerale (krom, jod, železo, selen, cink in baker).

Vitamin C je močan antioksidant, ki prispeva h krepitvi imunskega sistema. Vitamin D je izredno pomemben vitamin. Zadosten vnos vitamina D je izredno pomemben v jesenskih in zimskih mesecih, ko smo manj izpostavljeni soncu. Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema, podpira zdravje kosti, zob in dlesni ter prispeva k podira fizično zmogljivost. Cink prispeva h krepitvi imunskega sistema in podpira normalno delovanje presnove.

Glavne značilnosti izdelka Sport Multi:

  • 13 vitaminov
  • 6 mineralov
  • holin in inozitol
  • visoki odmerki vitaminov in mineralov
  • za podporo imunskemu sistemu
  • železo ugodno vpliva na normalen transport kisika v telesu
  • certifikat s strani NZVT
  • primerni tudi za vegane in vegetarijance

Na zalogi

Amacx Sport Multi

24,95 

INFORMACIJE

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 EUR z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.  

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

 

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa. 

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.