fbpx

Amacx Turbo Drink LIMONA 750g

24,95 

Turbo Drink je sestavljen iz posebne mešanice ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,8. Mešanico sestavljata maltodekstrin in fruktoza, dva različna vira ogljikovih hidratov. Običajni izotonični napitki vsebujejo maltodekstrin oziroma glukozo. Naše telo je sposobno absorbirati 60 g glukoze na uro. Dodatek fruktoze omogoča, da lahko naše telo porabi dodatnih 30 g ogljikovih hidratov na uro. Turbo Drink tako omogoča vnos vsaj 90 g ogljikovih hidratov na uro brez pojava želodčnih oziroma prebavnih težav.

Kombinacija maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:0,8 je optimalna za visok vnos ogljikovih hidratov (90 do 120 g na uro) brez pojava prebavnih oziroma želodčnih težav. Napitek Turbo Drink je zato še posebej priporočljivo uživati med dolgotrajno ali visoko intenzivno vzdržljivostno vadbo za zadostno oskrbo z energijo. Zadosten vnos ogljikovih hidratov prepreči padec zmogljivosti in vzdržljivosti ter prezgodnjo mišično utrujenost.

Turbo Drink vsebuje napredno mešanico elektrolitov za zagotavljanje optimalne hidracije med vadbo in nadomeščanje soli, ki se izloča s potenjem. Mešanica elektrolitov ohranja razmerje mineralov v telesu. Vsebuje kar 0,8 g soli, kalcij, kalij in nizek odmerek magnezija, ki je pogost razlog za pojav želodčnih težav v izotoničnih napitkih. Prav tako ne vsebuje umetnih sladil, barvil in arom.

Ni na zalogi

Notify me when product is back in stock :

INFORMACIJE

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 EUR z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.  

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

 

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa. 

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.