fbpx

Dobrodelna dražba treh Tissot ur

Trenutna ponudba: 2.650,00 

Fundacija Primoža Rogliča z velikim veseljem pozdravlja otvoritev prve javne dražbe za dobrodelne namene. V izredno čast si štejemo, da vam lahko pokažemo in ponudimo unikatno zbirko. 

Svetovno znana in priznana švicarska znamka ur, Tissot je za svoje ambasadorje ustvarila unikatno zbirko ur. Na svetu obstaja samo 25 takih škatel, ki niso naprodaj. V njih je zbirka treh ročnih ur, ki predstavljajo največje tritedenske kolesarske dirke – ure so v barvah majic vodilnega – rožnata za vodilnega na Dirki po Italiji, rumena za Dirko po Franciji in ura v kombinaciji rdeče barve za vodilnega na Dirki po Španiji.

Urgo75 is winning...

Čas do konca dražbe :

Dražba se končuje : 9 februarja, 2022 19:59

Timezone: UTC +1

(Vpiši vsoto višjo ali enako : 2.700,00  )

Kako sodelovati v dražbi?

  1. Registrirate ali prijavite se v uporabniški račun na naši spletni strani. To storite tako, da v desnem zgornjem kotu spletne stran pritisnete na Prijava/Registracija ali pa na povezavo (https://www.primozroglic.com/my-account/) - če se registrirate na mobilnem telefonu to storite tako, da v levem zgornjem kotu spletne strani odprete meni (pritisnete na tri črtice) in stisnete Moj račun. Vpišete svoje podatke in se registrirate.
  2. V vašem računu na zavihku naslovi uredite naslov plačnika (https://www.primozroglic.com/my-account/edit-address/), vpišete ime in priimek (ali podjetje), naslov, preverite pravilnost emaila in dodate telefonsko številko.
  3. Pripravljeni ste na sodelovanje v dražbi in lahko oddate svojo ponudbo.  

 

 

Po oddani ponudbi si lahko v vašem računu ogledate vse podrobnosti ogledate v zavihku auctions (https://www.primozroglic.com/my-account/uwa-auctions/) ali pa na dražbi sami. Po vsaki oddani ponudbi boste na email dobili sporočilo o novi ponudbi, prav tako, če bo kdo vašo ponudbo presegel. V primeru, da dražbo dobite boste o dobljeni dražbi obveščeni po mailu, na dražbi sami bo pa izpisano ime zmagovalca, v zavihku auctions v vašem računu pa lahko dražbo s pritiskom na gumb pay now dokončate. Ko naročilo dokončate boste na email prejeli podatke za nakazilo, prav tako vam bomo podatke za nakazilo še ročno poslali. Nakazilo Fundaciji Primoža Rogliča morate opraviti v roku treh delovnih dni. 

Po potrebi lahko za vas ali vaše podjetje sestavimo donatorsko pogodbo.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.