fbpx

DOBRODELNI koledar 2022

Dobrodelni koledar 2022

Kot se za letošnje leto spodobi, je tudi koledar za leto, ki se približuje v zlati izvedbi. Daleč od klasičnega koledarja, bo prava popestritev vašega doma, pisarne, kamorkoli ga pač želite obesiti. Podoživite najlepše trenutke preteklega leta ali pa si z mojstrovino popestrite steno. Najlepše pri vsem skupaj pa je, da skupaj naredimo nekaj za dobro vseh. Ves izkupiček od prodanih koledarjev bo šel v sklad Fundacije Primoža Rogliča, ki smo jo ustanovili konec septembra. 

Inspiracija in motivacija na športnem in družbenem področju! 

Najnižja cena koledarja je 25 € + poštnina. Če ste zmožni podariti več, lahko znesek ročno spremenite v okvirčku. Od 50 € naprej je poštnina brezplačna. HVALA!

Prvi koledarji bodo odposlani 21.12.2021

Dimenzije: A3 format,  42 x 30 cm, 14 strani

Ni na zalogi

Notify me when product is back in stock :

Kategoriji: ,

INFORMACIJE

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 € z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice. V primeru plačila po povzetju poštnina nad 50€ ni brezplačna.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

podobni izdelki

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.