fbpx

Zlate nogavice – Tokyo Gold

8,50 

Naša zlata družina postaja večja. Pravkar so se ji pridružile zlate nogavice. Ampak te zlate nogavice niso kar tako – če nas spremljate že dlje časa potem zagotovo veste, da smo to posebno kolekcijo oblikovali z namenom, da z njo počastimo olimpijskega zmagovalca. Tako kot olimpijski prvak, so tudi nogavice narejene v Sloveniji. 

Zgornji rob nogavic je narejen iz zlate niti, ki ga spodaj zaključuje linija, oblikovana po profilu proge olimpijskega kronometra.  Na obeh nogavicah je na nartnem delu napis »gold medal 2020«. Nogavice so zares nekaj posebnega in so zato odlična ideja, kadar želite svoje najdražje razveseliti z pozornim darilom. In kmalu bo december, mesec obdarovanj, kajne? 

Število izdelkov v tej izvedbi je omejeno. Preizkusite jih, morda vam dajo moč in hitrost olimpijskega prvaka? 

Kategorije: , ,

POZOR – ker smo želeli kar najbolj zlato nit kar obstaja na trgu, je zgornji del nogavice pleten iz sintetične preje, ki je bolj nagnjena k trganju, zato je možno, da kdaj kakšna krajša nitka odstopa od tkanja. Slednje ni napaka, s takimi materiali je pač nemogoče doseči popolno tkanje. Bodite pozorni, da nogavice perete obrnjene na hrbtno stran.

SESTAVA: 90% česani bombaž  6% poliamid  2% lycra 2% elastan

Informacije

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 EUR z DDV.

Poštnina nad 50€ je brezplačna, če je plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, Paypala ali kreditne kartice.

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času, navadno v dveh delovnih dneh.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Zamenjave velikosti  so mogoče v kolikor je izdelek na zalogi, če izdelka ni na zalogi bomo (skupaj s kupcem)  poiskali zamenjavo ali pa vrnili denar.

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam, če je napaka iz naše strani poštnino povrnemo mi.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Vračilo blaga je mogoče do 30 dni po prejetju paketa.

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v 30 dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče

Kupnino za vrnjeno blago bomo nakazali na vaš TRR ali Paypal.

Dodatne informacije : POGOJI POSLOVANJA

Podobni izdelki

Z začetki v 2017, je Primož Roglič Shop nastal z željo, da kolesarske navdušence združimo ob cesti. Iz osnovne ideje podpreti Primoža so rasle druge in z njimi tudi naši izdelki. Zdaj naše športne artikle najdete ob cesti kolesarske dirke, na cesti, torej na kolesu, in na kar smo najbolj ponosni -na ulicah, v vsakdanjem življenju, torej na kavi ali pa morda v šoli. Kvalitetni, udobni in modni tekstilni proizvodi s podpisom Primoža Rogliča.

Zlate nogavice – Tokyo Gold
8,50  Select options