Politika zasebnosti

Kdo smo

Spletno stran in spletno trgovino www.primozroglic.com upravlja Ariom Leone d.o.o. , Zgornje Hoče 29c, 2311 Hoče (Matična št.: 8402779000). Politiko zasebnosti smo pripravili z namenom posredovanja informacij o zbiranju in procesiranju osebnih podatkov, kadar so v uporabi produkti in storitve ponujene iz uradne spletne strani podejtja in sicer www.primozroglic.com.

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)  in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Ariom Leone d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ariom Leone d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih Ariom Leone d.o.o. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Ariom Leone d.o.o..

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja Ariom Leone d.o.o. spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik ima kadarkoli možnost zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov – glej poglavje “Zahtevajte izbris svojih podatkov”.
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Ariom Leone d.o.o. med drugimi shrani tudi druge piškotke – več o tem v poglavju “Piškotki”.
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Ariom Leone d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov [email protected]

Piškotki

Kaj so piškotki in čemu so namenjeni

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naložijo spletišča, ki jih obiščete. Piškotki se na široko uporabljajo za delovanje spletnih spletne strani delovale ali bolj učinkovito delovanje, pa tudi za pridobivanje informacije lastnikom spletne strani.
 

Piškotki v uporabi

ImeNamenTrajanje
viewed_cookie_policyPiškotku se nastavi vrednost “yes”, kadar uporabnik vidi in se strinja z Cookie law informacijsko pasico.1 leto
_icl_current_languagePiškotek izhaja iz WordPress vtičnika WPML za večjezično podporo. Hrani vrednost nastavljenega jezika za ogled strani.1 dan
wordpress_*Piškotek za prijavljenega uporabnika.Trajanje seje brskalnika
wordpress_logged_in_*Piškotek za prijavljenega uporabnika.Trajanje seje brskalnika
woocommerce_cart_hashPiškotek hrani kodiran niz, ki predstavlja vsebino WooCommerce nakupovalne košarice.Trajanje seje brskalnika
woocommerce_items_in_cartPikotek beleži, če so prisotni artikli v WooCommerce nakupovalni košarici.Trajanje seje brskalnika
woocommerce_recently_viewedPikotek hrani polje z do 15 nazadnje ogledanimi artikli.Trajanje seje brskalnika
wp_woocommerce_session_*Pikotek hrani unikaten identifikator za nakupovalca in služi iskanju košarice med podatki nakupovalcev.1 dan
_gaPiškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics2 leti
_gidPiškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics24 ur
_gatPiškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics1 minuta
__utmaPiškotek služi razlikovanju uporabnikov in sej. Izvor: Google Analytics2 leti
__utmtPiškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics10 minut
__utmbPiškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google Analytics30 minut
__utmcPiškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google AnalyticsTrajanje seje brskalnika.
__utmzPiškotek hrani izvor prometa ali kampanje in služi določanju prihoda na spletno stran. Izvor: Google Analytics6 mesecev
__utmvPiškotek hrani uporabniške spremenljivke po meri. Izvor: Google Analytics2 leti

Izbris piškotkov

Večina brskalnikov ima že samodejno nastavljeno samodejno sprejemanje piškotkov. Seveda že večina brskalnikov omogoča, da si lahko uporabnik sam nastavi način shranjevanja piškotkov. S tem, ko onemogočite piškotke spletna stran ne bo delovala pravilno oziroma bodo njene funkcionalnosti onemogočene.

Navodila za omogočanje nastavitev lahko najdete tukaj:

Če želite preprečiti sledenje storitve Google Analytics na vseh spletnih mestih, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.