Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Ariom Leone d.o.o. (ponudnik) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Kljub temu, da se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naši strani pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in veljajo v trenutku oddaje naročila.

Čeprav so fotografije prodajnih artiklov natančne, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Plačila

Omogočeni so naslednji načini plačila:

 • plačilo po predračunu na TRR
 • plačilo po povzetju

Ko boste oddali vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali informacije o plačilu in dostavi. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o vsebini naročila, plačilu in dostavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

*DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Postopek nakupa

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti s podatki o plačilu in dostavi. Kupcu so na spletni strani trgovine vselej dostopni podatki o vsebini vseh njegovih oddanih naročil. Po prejemu naročila odpremimo blago v najkrajšem možnem času.

Dostava

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Za območje Slovenije je rok dobave do 7 delovnih dni, če je izdelek na zalogi.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Možen bo tudi osebni prevzem na posameznih lokacijah, ki bodo določene kasneje.

Stroški dostave

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 3,49 EUR z DDV, za tujino pa 8,99 EUR z DDV.

Če izberete način plačila po povzetju, Pošta Slovenije za posredovanje plačila zaračuna znesek odkupnine, ki je objavljen v njihovem uradnem ceniku, ki ga najdete na njihovi spletni strani.

Kontaktni podatki in podatki za nakazilo

Ariom Leone d.o.o.
Zgornje Hoče 29c
2311 Hoče
E-mail: info@primozroglic.com

TRR: SI56 1910 0001 1563 812

Sklic: SI00 (+številka naročila)
SWIFT BIC KODA:  SZKBSI2X

ID za DDV: 23828579
Matična številka: 8402779000

Naročilo po predračunu velja le 3 delovne dni. Tako tudi artikle naročene po predračunu hranimo le 3 delovne dni. Po treh dneh se smatra, da od nakupa odstopate, zato vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.

Vračilo blaga

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v petih delovnih dneh po prejemu vrnete na naš naslov, pred tem pa nas obvestite na elektronski naslov info@primozroglic.com.

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam.

Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo kupnine izvedemo samo preko osebnega bančnega računa. Gotovine ne izplačujemo.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Ne zamudi PRshop novic o novih izdelkih, akcijah in nagradnih igrah. Prijavi se na naše novice:

ZASEBNOST