fbpx

Poletje

Vse odkar sem izvedel da grem na Tour de France, sem o vsem govoril- pred Tour de France. Zdaj je kar naenkrat tu. Iz dirke Ster ZLM na Nizozemskem majice nismo obdržali, minimalne razlike so se naredile samo na prologu in dvema ubežnikoma je v soboto uspelo – sicer smo poskušali in sam sem bil tretji, a vendar ni bilo dovolj. Drugače smo lahko zelo zadovoljni s tremi etapnimi zmagami. Zdaj sem imel dva dni čas predahniti v zeleni Sloveniji.
V nedeljo se udarimo za državni naslov na cesti pri Kranju – upam da se vidimo v čim večjem številu! 😀 Kak dan za tem pa že grem na pot proti Dirki po Franciji –  ampak za začetek v Nemčijo. Grand depart je tokrat v Dusseldorfu s prologom, ampak to je že zgodba za naslednjič.
 

When I found out that I am going on the Tour de France, it seemed like is a long time to go – now it’s here.
 Last race was Ster ZLM in Holland, it was a really tough race, but I think that we can be satisfied with 3 stage wins. Now I had a few really short days to relax, on Sunday we have national championship in road race and then via Tour de France, this year grand depart is in Germany in Dusseldorf, where it starts with prologue. But this is a story for another time… 😀