fbpx

Tour de France, part 1

Tule ležim na masažni mizi in razmišljam kako hitro mineva čas na Dirki po Franciji. Dusseldorf je že dolgo za mano, verjetno vsi veste kako se je izteklo, ampak tak je šport, prej ko stopiš čez slab spomin, bolje je. Sem proti nekaterim kar dobro odnesel!  Noro ogromno reči se mi je že pripetilo, poleg padcev  vročina, dež, beg. Z navdušenjem gledam kaj prinašajo prihajajoči dnevi. Danes je prvi prost dan, kar je vedno prijetno, še posebno po včerajšnjem brutalnem dnevu v begu – grozni napori navkreber in ogromno zbranosti pri spustih! Pa tudi občutkov, ko ti grejo kocine pokonci od množice ljudi okoli ob cesti, ko se boriš za najvišja mesta! To ti da krila, zagotovo!
Poskušam se regenerirati po vsem tem in zaceliti še odprte rane od padcev in gremo dalje dan po dan zbrano po nove priložnosti v težjih etapah! Trenutno sem drugi v točkovanju za pikčasto majico in zagotovo se ne bom predal! Zahvalil bi se tudi vsem navijačem, na dirki ali po TV, s prijaznim sporočilom ali samo stisnjenimi pestmi – da vam povem, pomaga 😀 !
p.s.- ste se že preizkusili v Tour de skladi ?

 

I am lying on a massage table and thinking how fast the time passes at the Tour de France. A lot of things already happened to me since the start in Dusseldorf, crashes, rain and breakaway.  I’m excited to see what the coming days will bring. Today is the first rest day, which is always pleasant, especially after a day like yesterday, really tough efforts on the climbs and huge focus on the descents. And it is amazing when you fight in the front of the race with huge crowds among the way –  it gives you the extra boost!! Now I will try to recover well and to heal open wounds from the crashes, and then we try to find new opportunities in next stages. Thanks to all the fans for kind messages and support, you are amazing!