fbpx

Primož je ambasador fundacije Miroslava Cerarja za leto 2023

V torek 15.11. smo bili v ljubljanskem Unionu priča veličastnemu dobrodelnemu dogodku, ob koncu katerega je zdajšnja ambasadorka Tina Maze, štafetno palico za naslednje leto predala Primožu Rogliču. Ta bo v letu 2023 ambasador Fundacije Miroslava Cerarja, hkrati pa ostaja najpomebnejši akter Fundacije Primoža Rogliča.
Roglič bo prvi obraz akcije za pomoč mladim športnikom v letu 2023: »Kako bi rekel? Če spregovorim, sem slišan in z veliko močjo pride tudi velika odgovornost. Če imam možnost pomagati mlajšim se z veseljem pridružim takšnim projektom. Z vsemi podrobnostmi še nisem seznanjen, a že danes smo začeli s prvo dobrodelno akcijo in vsi se bomo potrudili, da bomo to poslanstvo predali naprej, še na višji ravni.«

Na prireditvi v organizaciji OKS je dobitnik zlate olimpijske kolajne v vožnji na čas, na dražbo takoj postavil podpisan kolaž trenutkov svoje letošnje sezone z izklicno ceno en evro. Dražba bo trajala do prihodnje prireditve, celoten izkupiček pa bo razdeljen med Fundacijo Miroslava Cerarja ter Fundacijo Primoža Rogliča.
To pa ni bila edina aktivacija večera – še bolj pompozno nam je uspelo predstaviti dobrodelni koledar Primoža Rogliča, ki smo ga poimenovali Moments.
Več o tem projektu si lahko preberete tukaj (link do koledarja), izkupiček od prodaje pa bo razdeljen med Fundacijo Miroslava Cerarja in Fundacijo Primoža Rogliča. Ponosni smo, da smo del še enega velikodušnega projekta in vas vabimo, da to postanete tudi vi.

Avtorji fotografij : OKS in PRshop